Hledáme posily do studentského PR týmu FMV!

Máš chuť zkusit novou výzvu? Chceš mít přehled o dění na fakultě? Láká Tě dlouhodobá spolupráce, jsi kreativní a máš skvělé komunikační i prezentační schopnosti? Pokud ano, přidej se k nám do týmu!

Významnou součástí marketingové a komunikační strategie Fakulty mezinárodních vztahů je již od roku 2012 studentský PR tým FMV. PR tým zdokonaluje prostředí fakulty a propojuje studenty nejen mezi sebou,  ale i se zaměstnanci a vedením fakulty. Nyní máš příležitost zlepšit chod fakulty!

Co budeš mít v PR týmu na starost? 

Slyšel/a jsi o Běhu s FMV z minulých let? Zúčastnil/a ses jako uchazeč/ka o studium Dne otevřených dveří FMV nebo Stínování výuky? Všechny tyto události jsme měli na starost a nyní budeme rádi, když nám pomůžeš s organizací nových akcí! Společně se postaráme o hladký nástup do vysokoškolského života prváků prostřednictvím Poimatrikulačního posezení nebo Přednášky pro prváky. Zaměříme se také na výjimečný program Studentský Mentoring! Do našeho záběru navíc patří správa sociálních sítí naší fakulty. Bavilo by Tě spravovat FacebookFacebook FMV VŠE Přidej se k nám nebo Instagram?

Jak vypadá náš ideální kandidát?

  • Studuje bakalářský nebo magisterský program na FMV
  • Má chuť s námi spolupracovat dlouhodobě a realizovat své kreativní nápady
  • Je týmový hráč, ale dokáže pracovat i samostatně
  • Umí přijmout kritiku a nebojí se říct svůj názor
  • Má skvělé komunikační schopnosti – psaný i mluvený projev je bezchybný
  • Téměř na denní bázi je schopen/na komunikovat nejen v týmu a s ostatními studenty, ale také s  uchazeči o studium a s  vedením  fakulty
  • Nebojí se prezentovat před ostatními (nejen prezentovat své nápady týmu, ale také být schopný/a odprezentovat například možnosti na FMV uchazečům o studium na Dni otevřených dveří)
  • Zajímá se  o marketing/PR a chce se  v  této oblasti dále rozvíjet

Co v PR týmu získáš?

Staneš se součástí studentského týmu, ve kterém panuje přátelská a uvolněná atmosféra. Vyzkoušíš si na vlastní kůži, že práce v  marketingu a PR není stereotypní. Budeš mít možnost si zkusit zorganizovat akci od začátku až do konce a realizovat své nápady. Pomůžeš nám vytvářet nové projekty a zdokonalovat stávající. Budeš mít možnost dostat se k  celé řadě zajímavých aktivit a šanci poznat se s  řadou zajímavých lidí. Získáš také řadu cenných zkušeností a soft-skills, které se  Ti  určitě v  budoucnosti neztratí! Dostaneš příležitost zapojit se do dění na fakultě a možnost jej ovlivnit. Vyzkoušíš si, jaké to je pracovat na „home-office“ a poznáš, co to je flexibilní pracovní doba.

Jak se můžeš přihlásit? 

Pokud Tě zmíněné aktivity zaujaly a chceš se stát posilou studentského PR týmu, tak se neváhej přihlásit. Do 30.9. 2020 nám můžeš zaslat své CV a motivační dopis na e-mail: studentiFMV@vse.cz

V  motivačním dopisu bychom se rádi dozvěděli, proč by ses chtěl/a stát součástí našeho týmu, co od práce očekáváš, co do fakultního PR týmu můžeš konkrétně přinést a co z našich aktivit by Tě bavilo dělat. Také bys měl/a připojit alespoň jeden nápad na aktivitu, která by zlepšila  prezentaci FMV nebo atmosféru na fakultě.

Těšíme se na spolupráci!

Hledáme posily do studentského PR týmu FMV!