Získejte stipendium od Komerční banky a studujte MBA ve francouzštině!

Studium MBA představuje nejen pro studenty ekonomických univerzit příležitost být o krok blíž světu businessu a o krok napřed před méně zkušenými businessmany v něm. A pokud byste se rádi naučili chodit zejména v tom francouzském, do 31. 5. můžete podat přihlášku na francouzský postgraduální program MBA, Master Management et Administration des Entreprises.

Na rozdíl od různých jiných světových MBA programů, francouzský institut nevyžaduje od přihlášených studentů léta praxe, pouze 8 dokončených semestrů vysoké školy. Do studijního programu se tedy mohou hlásit i studenti v posledním ročníku navazujícího magisterského studia.

Jako partner programu se Komerční banka rozhodla do následujícího akademického roku podpořit 3 studenty až ve výši 20 000 Kč. Zjistěte více o stipendiu zde.

Pokud byste k dojmům od studentů rádi přidali i aktuální praktické informace o studijním programu, přijměte pozvání na online Den otevřených dveří, který se bude konat 11. 4. 2023 v 17:00 na platformě ZOOM, stejně jako o měsíc později, 16. 5. 2023. Pro další podrobnosti sledujte událost DOD na Facebooku!

Bonne chance a těšíme se na vás!

Získejte stipendium od Komerční banky a studujte MBA ve francouzštině!