FMV je partnerem ALTER EKOnomického fóra Studená (hospodářská) válka: Rizika nového ab/normálu pro firmy a investory /22.11./

22. listopadu
2022

Svět se (z)mění. V důsledku probíhajícího mocenského rebalancu dochází k přepisování pravidel, jimiž se řídí globální ekonomika i politika. Z toho vyplývající nejistota pak přispívá k redefinici bezpečnostních rizik. Stále více státních i nestátních hráčů totiž zneužívá přeshraniční vazby, jako jsou dodávky klíčových součástek a zdrojů, k dosažení svých cílů. Jak se na něco podobného mají státy, firmy a investoři připravit budeme diskutovat v rámci druhého ALTER EKOnomického fóra, kterého je FMV opět partnerem.

Fórum proběhne v úterý 22. 11. 2022 od 9:30 do 16:00 ONLINE.

Odpolední panel na téma Byznys moderuje prorektor VŠE a člen Katedry mezinárodních ekonomických vztahů FMV doc. Pavel Hnát. V tomto panelu se jako hosté představí:

  • Jiří Plecitý, global key account manager, Linet
  • Mikuláš Pýcha, ředitel odboru strategických řízení, EGAP

Mezi další hosty fóra patří např. armádní generál Aleš Opata, náčelník generálního štábu, Roger Tooze, spoluzakladatel mezinárodní politické ekonomie nebo Jana Matesová, ekonomka, někdejší zástupkyně ČR ve Světové bance.

Celý program akce a odkaz na registraci naleznete na webu fóra. Registrovat se mohou studenti, akademici i veřejnost.

FMV je partnerem ALTER EKOnomického fóra Studená (hospodářská) válka: Rizika nového ab/normálu pro firmy a investory /22.11./