Výzva EFMD4Ukraine

Evropská nadace pro rozvoj managementu (EFMD) a platforma Highered se spojily ve vytváření platformy pro ukrajinské studenty a čerstvé absolventy. Tváří v tvář humanitární krizi, která vznikla se začátkem války, se EFMD rozhodla vytvořit platformu, kde by se shromažďovaly nabídky práce od zaměstnavatelů, kteří použili hashtag EFMD4Ukraine.

EFMD je jedna z největších mezinárodních neziskových organizacích ve světě akreditací a rozvoje managementu. Zároveň působí i jako organizace, která uděluje prestižní akreditace školám soustředícím se na podnikání a business. Tyto unikátní akreditace (EQUIS, EPAS apod.) pak zastřešují rozličné business školy a působí jako pečeť kvality. Pokud by Vás zajímala akreditace EPAS a proces jejího udělování, můžete si přečíst o zkušenostech z FMV zde.

Highered je strategickým partnerem EFMDGlobal a je to jedna z největších platform pro hledání nových talentů ve všech představitelných oborech, ať už je to management nebo strojařství. Nabízí zprostředkování pracovních stáží nebo plnohodnotných pracovních míst u největších mezinárodních firem.

FMV přeje hodně úspěchů při využívání této platformy!

Jak na EFMD4Ukraine

 

Výzva EFMD4Ukraine