Spuštěné registrace na seznamováky FMV 2024

Jedinečná příležitost, jak odstartovat svůj univerzitní život na Vysoké škole ekonomické v Praze, je tu! Díky oficiálním seznamovákům VŠE poznáte, jak chutná vysokoškolský život ještě před skutečným zahájením vašeho studia. Výhodou jednotlivých oficiálních seznamováků studijních programů FMV je, že se můžete přihlásit na seznamovák přímo vašeho studijního programu, na který nastupujete. Strávíte tak super 3 dny se svými budoucími spolužáky a najdete si svého parťáka do studia.

Během seznamováku zažijete 3 dny plné letní pohody, zábavného programu a relaxu, poznáte spoustu nových lidí a dozvíte se vše, co je před nástupem na VŠE potřeba vědět. Můžete se také těšit na návštěvu přímo od vedení fakulty. Oficiální senamováky studiních programů FMV VŠE organizuje VŠE CREW, vaši starší spolužáci, a studentské spolky Fakulty mezinárodních vztahů, takže se dozvíte vše, co budete potřebovat k úspěšnému startu vašeho studia.

Zaregistrujte se na seznamovák vašeho studijního programu ZDE a buďte si tak jistí, že o nic důležitého ohledně studia a studentského života na FMV VŠE nepřijdete.

Veškeré potřebné informace o připravovaném programu, místě konání a o samotných seznamovácích pro konkrétní studijní programy na Fakultě mezinárodních vztahů naleznete na webu ZDE, takže na něj určitě neváhejte mrknout.

Doporučujeme přihlásit se co nejdříve, seznamováky bývají každoročně rychle zaplněné a vy tak o své místo můžete rychle přijít.

Starší spolužáci z VŠE CREW a studentských spolků FMV se na vás už moc těší!

Spuštěné registrace na seznamováky FMV 2024
  • Autor: PR FMV
  • Vytvořeno:
  • Poslední aktualizace: