10. ročník Studentského mentoringu na FMV

V akademickém roce 2023/2024 Fakulta mezinárodních vztahů VŠE již po desáté spustila svůj úspěšný mentoringový program. Studentský mentoring je projekt zaměřený na podporu studentů prvního ročníku bakalářského studia, kteří jsou propojeni se staršími studenty s nadšením předávat své zkušenosti dále.

Celkem 25 mentorských dvojic bylo propojeno v rámci 10. ročníku programu plného rozvoje a networkingových příležitostí.

Během zimního semestru se účastníci zúčastnili workshopu Sebevědomá komunikace s Václavem Strnadelem, workshopu Jak se bránit stresu a efektivně odpočívat s PhDr. Lenkou Šilerovou, Ph.D., ale také posílili vztahy a rozšířili svou síť kontaktů během neformální akce Mentoring drink.

V rámci letního semestru dále rozšířili své znalosti o důležitosti osobní značky v digitálním světě během workshopu Personal branding for Gen Z s Hanou Blažkovou a Paulem Kučerou. Mentoři a mentees strávili také příjemný večer ve sportovním duchu při Mentoring bowlingu a nechyběl ani oblíbený Mentoring drink.

Během roku se dvojice setkávaly také individuálně na pravidelné bázi, aby prohloubily svůj vztah a efektivně pracovaly na dosažení akademických a osobních cílů mentees.

Oficiální ukončení programu se uskutečnilo v dubnu 2024 v Akademickém klubu VŠE, kde byl celý ročník slavnostně uzavřen a bylo připomenuto vše, co účastníci společně během roku prožili a naučili se.

Desátý ročník potvrdil, že Studentský mentoring FMV je cenným doplňkem studia, který přináší studentům nejen podporu, ale i inspiraci pro jejich budoucí profesní i osobní cesty.

Jsme hrdí na to, že jsme během desetileté existence programu zvládli propojit více než 270 mentorských dvojic a již nyní se těšíme na další ročník!

Spuštění přihlašování do nového ročníku Studentského mentoringu je očekáváno během srpna 2024, se začátkem na přelomu září/října 2024.

10. ročník Studentského mentoringu na FMV
  • Autor: PR FMV
  • Vytvořeno:
  • Poslední aktualizace: