Kostelec 2020: on-line ekonomické fórum o výzvách globalizovaného světa

6. listopadu
2020

Fakulta mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze je i v roce 2020 partnerem

Ekonomického fóra AlterEko

Kostelec 2020

Chaos versus odolnost: Ekonomické fórum nabídne recept, jak obstát v turbulentních časech

a proběhne 6. listopadu 2020 od 13 do 18 hodin on-line.

 

Celé fórum bude tentokrát možné sledovat on- line zdarma, stačí se zaregistrovat.

Třetí ročník „českého Davosu“, ekonomického fóra, které se už tradičně koná v Kostelci nad Orlicí, proběhne tentokrát 6. listopadu on-line. Přední domácí odborníci na ekonomiku, byznys a riziko se zaměří na rozpad zaběhlých pořádků a osvědčených modelů, nabídnou recept na úspěch uprostřed chaosu a uspořádají také s Kontem Bariéry sbírku pro nemocnici v Ústí nad Orlicí.

Fórum dělené do tří tematických bloků v první části nabídne zamyšlení nad tím, proč a v čem (ne)bude zítřejší svět i kvůli probíhající koronakrizi jiný. Své postřehy budou prezentovat mimo jiné ekonom a filozof Tomáš Sedláček a hlavní ekonom Generali CEE Holding Miroslav Singer. Ve druhém bloku riziko spojené s nastartovanými změnami okomentují generál Petr Pavel, anebo generální ředitel EGAP Jan Procházka. A o své recepty na úspěch v turbulentních časech se v rámci třetího bloku podělí hlavní ekonom České spořitelny David Navrátil či členka vedení IBM Central Region Milena Jabůrková.

Záštitu nad sbírkou převzalo Konto Bariéry, které je partnerem fóra. Na transparentní účet nadace přispějí organizátoři „českého Davosu“ a jeho partneři, finanční dary mohou také posílat diváci, kteří budou setkání byznysmenů, ekonomů a dalších osobností sledovat. Číslo účtu Konta Bariéry je 17111444/5500 – variabilní symbol 1111. Všechny vybrané peníze poputují co nejrychleji do nemocnice v Ústí nad Orlicí.

Kostelec 2020: on-line ekonomické fórum o výzvách globalizovaného světa