„Letní semestr, jaký VŠE ani celá Česká republika nezažila.“ Podívejte se s námi do zákulisí bezprecedentní situace v novém dílu podcastu FMV odposlech.

Podcast FMV odposlech je po letní pauze zpět! Připravili jsme si pro vás před začátkem druhé série audio-dokument o proběhlém zvláštním „koronovém“ letním semestru. Abyste měli dění na FMV z první ruky, pozvali jsme si 3 hosty z řad vedení, pedagogů i studentů.

Letní semestr, jaký VŠE ani celá Česká republika nezažila. FMV se pro studenty přesunula celá do online prostoru. Na fakultě se v letním semestru vyučovalo celkem 796 rozvrhových akcí, z toho 111 přednášek s kapacitou nad 25 lidí. Celkem 2622 aktivních studentů FMV se muselo za běhu přizpůsobit novému stylu výuky na dálku. Navíc 163 studentů FMV se muselo se vzniklou situací vypořádat v zahraničí. Zásadní měrou se FMV podílela na výuce 318 zahraničních studentů, z nichž předčasně ukončilo studium v Česku pouze 32,“ uvádějí moderátoři podcastu Tereza Bártová a Bc. Marek Pokorný, kteří jsou členy studentského PR týmu FMV.

Podívejte se s námi do zákulisí bezprecedentní situace, která v letním semestru roku 2020 zasáhla celou Českou republiku, všechny školy, univerzity, a tedy i VŠE a FMV.

Co všechno muselo vedení FMV provést, aby bylo možné jednu z největších fakult VŠE zachovat v provozuschopném režimu i během nouzového stavu? Jaký byl přechod na online výuku pro učitele a jaký pro studenty? Co všechno se dělo v zákulisí?

Pohled na celou situaci v dílu #8 Dokument poskytne za vedení FMV doc. Pavel Hnát, proděkan pro pedagogickou činnost, za vyučující Ing. Cristina Procházková Ilinitchi, Ph.D. z Katedry světové ekonomiky a studentský pohled na věc zprostředkuje Bc. Valérie Palková, studentka programu Mezinárodní politika a diplomacie.

Díl si můžete přehrát na těchto platformách:
Apple Podcasts: bit.ly/FMV_odposlech_Apple
Spotify: bit.ly/FMV_odposlech_Spotify
Google Podcasts: bit.ly/FMV_odposlech_Google
Anchor: anchor.fm/fmv-vse

„Letní semestr, jaký VŠE ani celá Česká republika nezažila.“ Podívejte se s námi do zákulisí bezprecedentní situace v novém dílu podcastu FMV odposlech.